perjantai 21. helmikuuta 2014

Testissä Pacificon brunssi


Päätettiin jo etukäteen käydä Helsingin-reissun sunnuntaipäivänä brunssilla, sillä sellaiselle ei täällä Jyväskylässä noin vain pääsekään (paitsi sain kuulla, että Toivolan Vanhan Pihan Kahvila Muisto tarjoilee brunssia sunnuntaisin, mahtavaa!). Pacifico valikoitui paikaksi kohtuullisen hinnan, hyvän sijainnin sekä mainostettujen kasvisvaihtoehtojen ansiosta.

Päästiin paikalle vähän klo 11 jälkeen, ja paikalla oli silloin jo jonoa. Istumaan mahtui kuitenkin hyvin ja oman pienen pöydän löysi kuitenkin helposti - varsinaisesti paikka pamahti täyteen puolenpäivän jälkeen. Kannattaa siis ehkä yrittää saapua paikalle heti brunssin alkaessa klo 11, koska myös pöytien välissä kulkeminen oli silloin helpompaa. Pacificon brunssi on tarjolla klo 15 saakka.

Hinta ilman juomaa oli 14,90e, mikä on mun mielestä todella kohtuullinen siihen nähden, miten mekin ruokaa vatsaan lapottiin. Tarjolla oli vähän meksikolaistyyppistä safkaa, mutta myös esimerkiksi pasta-rucola-mozzarella-salaattia, paria eri tonnikala- ja perunasalaattia, nakkeja ja lihapullia sekä nachoja. Ruokaa oli ihana lappaa lautaselle, sillä kaikki oli tosi herkullisen näköistä! Erityismaininnan saa esimerkiksi marinoidut kesäkurpitsaviipaleet fetalla.

Kunnon ruokien lisäksi tarjolla oli niin paahto- kuin ruisleipääkin sekä sämpylöitä ja niille kaikkea marmeladista nutellaan ja kasviksista perus juuston ja leikkeleen kautta erilaisiin tahnoihin. Ne levitetahnat näyttivät tosi hyviltä, mutta koska niissä vain yhdessä luki mitä niissä on (se tais olla jotain lohijuttua), en uskaltanut niitä maistella. Sitten vielä jogurttia ja mysliä ja marjoja ja tuoretta ananasta ja juomaksi niin appelsiinimehua, superhyvää sitruunalimpparia kuin kahviakin. Jälkkäriksi sai jätskiä, kastikkeita ja strösseleitä sekä omenakaurapaistosta! Nyt vasta itekin tajuan miten naurettavan paljon siellä oli kaikkea.

Ruoka oli todella hyvää, ja sen takia sitä sitten syötiinkin niin paljon että tuli melkein paha olo... Tyyliin vyöryttiin pois sieltä. Makuja oli monipuolisesti niin lempeistä salaateista tulisempiin juttuihinkin. Erityismaininnan saa superhyvä sitruunalimppari! Se ei ollut lainkaan liian kirpsakkaa, vaikka sellaisestakin tykkään. Kasvis- ja sekasyöjille ruokaa on hyvin, mutta vegaania ei Pacificon brunssi palvele - siitä vähän miinusta. Monissa salaateissa oli jotain majoneesia (liekö vegaanista, en tiedä) tai juustoa. Kahviin sai kyllä soijamaitoa, mikä oli kiva, koska muuten oisin joutunut juomaan kahvin mustana.

Yhteenvetona Pacificon brunssista: jos sopii sun ruokavalioon, kantsii tsekata, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti