keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vieläkö joku jaksaa jaaritella joulusta?


Joulu oli ja meni! Oon ehdottomasti jouluihminen, mutta nyt fiiliksen aikaansaaminen oli jotenkin tosi hankalaa kaiken muuttamisen, koulutöiden ja viimeisten järjestöjuttujen lomassa. Joulunalusviikko oli varsinainen hulinaviikko, kun yritti ehtiä nähdä vielä kaikki kaverit, jakaa joululahjat ja hoitaa samalla muuttoasioita päätökseen ja joulujuttuja alulle. Istuttiin muun muassa ystävien kanssa Vakkarissa nähdäksemme vielä ennen joulua.

Musta on tosi ihanaa ostaa joululahjoja, ja parasta onkin jos onnistuu ostamaan kavereille ja sukulaisille just sellaisia juttuja, joista ne pitää. Tänä vuonna pyrin pitämään lahjat lisäksi mahdollisimman paljon palveluiden ja syötävien juttujen tasolla: esimerkiksi poikaystävä sai hierontalahjakortin ja itsetehtyjä vegaanisia popcornmausteita, ystävä lahjakortin ravintolaan ja vanhemmat leffaliput.

Vaikka rakastan joulua, en oikein välitä jouluruoasta. Tänä vuonnakin tein joulupöytään seitankinkun ja karjalanpaistin seitanista, jotka kyllä olivat huippuhyviä. Porkkanalaatikko menettelee, kun sitä ottaa vähän. Meillä on jouluisin sitten aina ollut myös tota karjalanpaistia, josta tein sitten oman vegeversion ja hyvin maistui.

Kirjoitin joulupukille jo marraskuussa ja se onneksi kannatti: saatiin uuteen kotiin muun muassa kovasti kaivattuja kunnollisia paistinpannuja. Ja miten mahtavan kettupipon sain!

Mulla ois ihan mahtavat määrät asiaa: ravintolasuosituksia Helsinkiin, vaihtojuttujen edistymistä, ruokajuttuja ja lempparisarjoja. Nyt ryhdistäydyn ja pistän kirjoittaen, jotta esim. muille vaihtoonlähtijöille vois mun kokemuksista olla apua. Siihen asti siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti