tiistai 10. joulukuuta 2013

Viimeiset, viimeiset

Deadlineja, deadlineja ja deadlineja - sitä ovat viime ajat olleet. Kohta lähden palauttamaan yhden kurssin viimeisiä papereita, toisesta suunnasta odotan sähköpostia jotta voin viimeistellä viimeisenkin raportin. Jos aikaa ja jaksamista riittää, olisi hyvä ehtiä vielä naputella yksi kirjallisuuskatsaus ja saada siitä opintopisteet kotiin.

Lisää vipinää viime viikkoihin on tuonut muutto. Oon muuttamassa viikonloppuna yhteen mun poikaystävän kanssa, ja sähkösopimusten, vakuutusten sekä osoitteenmuutosten kanssa on ollut järjestelemistä. Muuttolaatikot saapuvat tänään ja sunnuntaina kannetaan mun tavarani sisälle. Sitä ennen pitäisi ehtiä vielä viettää omia syntymäpäiviä sekä kokoustaa pois alta viimeinenkin syyskokous.

Ensi viikon aion vielä jaksaa ja sitten saan luvan kanssa maata sängyssä heräämisen jälkeen vielä tunnin, istua sohvalla peiton alla juomassa kahvia ja lukemassa sanomalehtiä, meikata rauhassa ja tehdä juuri sitä mitä mua huvittaa - jos huvittaa.

Onneksi kaiken kiireen ja tohinan keskellä on joulukalenterit, seitankinkut, uuden kodin tuoksu, Twister, mahtavat ihmiset ympärilläni sekä Sin Cos Tanin biisi Limbo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti